De ce sa alegi o nunta in aer liber

De ce sa alegi o nunta in aer liber
1. În natura e nevoie de foarte puțin decor
Nimic nu poate fi mai frumos decât peisajul natural, combinat cu elemente cheie care pot oferi o notă de basm evenimentului tău.
Folosește-te de copacii din grădină pentru a atârna diferite elemente precum sticluțe, ghirlande, poze, flori și decorează mesele într-o tematică naturală.
Nu te feri să folosești elemente de papetărie din hârtie kraft, bannere, accesorii din lemn, baloți de paie, leagăne, tăblițe cu cretă pentru lista invitaților și organizarea meselor, butoaie de vin decorate cu flori sau piese de mobilier vintage așezate în diferite colțuri ale grădinii. Toate aceste detalii sunt mult mai ușor de folosit la partea de planificare pentru nunta în aer liber și denotă relaxare combinată cu natura, la superlativ inclusiv in ceea ce priveste invitatiile de nunta alese.
Te poți folosi de ghirlande cu beculete cu lumina calda care vor da o notă deosebit de romantică, dar și de aleile pavate care pot fi decorate cu lumânări albe în recipiente de sticlă sau pungute umplute cu nisip si lumanari (luminarii)
Nu te feri să folosești chiar și elemente mai neconvenționale, cum ar fi candelabrele, în măsura în care sistemul de alimentare la electricitate al acestora îți permite acest lucru. De asemenea, felinarele sunt foarte potrivite pentru un decor de poveste.
Pot fi amplasate chioșcuri - de înghețată, de grătar, un colt dedicat iubitorilor de pizza, unul sau mai multe baruri cu limonadă, cocktail-uri exotice sau alte băuturi proaspete.
Imaginează-ți cât de cool poate arăta o mică mașinărie de făcut vată pe băț, în cadrul unei petreceri de nuntă organizată afară. Așadar, pregătește-te să-ți pui imaginația la treabă, pentru că o nuntă organizată în aer liber îți permite să-ți pui în practică nunta mult visată.

2. Te poti bucura pe toata durata nuntii de fotografii superbe, la lumină naturală
 Natura va oferi spațiul perfect pentru fotografiile ce rămân amintiri peste ani și lumina naturală este incredibil de măgulitoare. 
Profita din plin de apusul soarelui, momentul divin pentru a face poze senzationale!

Alege un moment al zilei care se potrivește cu senzația pe care o preferi, fie că este vorba de natura vibrantă a soarelui de început de după-amiază sau de romantismul unei străluciri vibrante de seară.

3. Aerul este revigorant pentru toată lumea
In aer liber suntem intotdeauna mai fericiti si mai relaxati! Toate simțurile sunt intensificate iar energia este maximă!  În plus, copiii invitaților se vor bucura și se pot juca în grădină. 

4. Distracție garantată
Nunțile în aer liber nu sunt doar uimitoare din punct de vedere vizual, dar sunt pot fi si mai distractive decat cele indoor. Poți gândi și adapta jocuri în aer liber pentru oaspeții tăi. 
Jocurile din grădină sunt grozave pentru a-ți distra invitații între diferitele momente din nunta ta în aer liber, indiferent dacă faci fotografii în cuplu sau aștepți să înceapă muzica.

5. Creativitate nelimitată
Cu o nuntă în aer liber, poți adăuga oricâte momente de spectacol vrei pentru a face ziua cea mare amuzanta și memorabilă. 
Spre exemplu, poți avea un magician care să faca trucuri sau oameni specializati care să faca trucuri cu foc, momente de acrobatie, jocuri de artificii pe cer etc.
Ai putea chiar să ai o orchestră restrânsă care să cânte la nunta ta dacă îți place muzica clasică.
Limita este, practic, cerul! :) 

 

Suport clienti LUNI-VINERI: 10:00 – 18:00

0722 775 416 0771304781 contact@invitatiioriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!