De ce sa alegi o invitatie de nunta sau botez online?

De ce sa alegi o invitatie de nunta sau botez online?

 
Stim cat de greu se organizeaza o nunta, un botez sau o cununie civila.
In anul 2023 oare ce ar trebuie sa alegi: o invitatie clasica pe carton sau o invitatie electronica?
 

invitatie digitala versus invitatie electronica

 

ECOLOGICA

Nu mai este nevoie sa imprimi pe suport de hârtie sau carton invitatia, daca nu vrei.
Invitatia electronica este de fapt o poza si o foarte usor  pe facebook, pe whats app, messenger. Este la un click distanta sa inviti pe cineva indiferent unde s-ar afla persoana.
 

TOTUL ONLINE

Tine pasul cu tehnologia. Invitatia este functionala pe orice tip de dispozitiv mobil cu acces la internet... sa inviti pe cineva la evenimentul tau este acum extreme de usor si rapid. Nu te urci in masina, nu trebuie sa te pregatesti pentru vizite. Totul online, simplu si rapid.
 

ACCESIBILITATE

Invitatii tai vor avea întotdeauna acces oricand la detaliile invitatiei (locatie, data si ore) - fara zeci de apeluri referitoare la locatie.

DISTANTA

Distanta nu mai este o problema. Nu conteaza ca cei carora trebuie sa le dai invitatia sunt in acelasi oras cu tine sau la sute de kilometri distanta. Poti transmite invitatia pe Facebook, Whatsapp, E-mail sau SMS. Tu alegi.
 

TIMP CASTIGAT

Prin folosirea unei invitatii online câstigi foarte mult timp: nu mai trebuie sa te deplasezi la altii sau sa transmiai invitatia printr-un apropiat.
 

INVITATIE TA ESTE UNICA

Daca te pricepi putin sa imbini un text cu poze si imagini, poti concepe un model unicat de invitatie, cu fotografii personale sau imagini deosebite, pentru a iesi o invitatie cu totul speciala.
 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!