Cum ramane cu nunta daca ramai insarcinata in timp ce o organizezi?

Cum ramane cu nunta daca ramai insarcinata in timp ce o organizezi?
Te ocupi de planificarea nuntii, si in perioada in care se intampla lucrul acesta, afli ca esti insarcinata. Te-ai intrebat ce vei face intr-o astfel de situatie? Este bine ca, inainte de toate, sa nu intri in panica. Un copil este o bucurie, iar daca afli ca vei deveni mama in perioada in care organizezi nunta, asta nu inseamna ca nu te vei bucura de sarcina si, in acelasi timp, de nunta. Iata ce poti sa faci daca ramai insarcinata in timp ce organizezi nunta.  Sfaturi care te pot ajuta.

Ce faci daca ramai insarcinata in timp ce organizezi nunta?

1. In primul rand nu intra in panica. Bucura-te ca vei deveni mama si continua sa te ocupi de organizarea evenimentului.

2. Daca te copleste organizarea nuntii, nu uita ca poti oricand sa ceri ajutorul cuiva. Nu trebuie sa faci asta singura.  Poti oricand sa imparti din sarcini catre prieteni, familie, sau chiar un organizator de nunti

3. Pregateste-te pentru situatii imprevizibile. Trebuie sa faci asta oricum, atunci cand urmeaza sa te casatoresti. Daca urmeaza sa fii mireasa la scurt timp dupa ce afli ca veti avea un copil, lucrul acesta probabil nu va aduce multe schimbari in ceea ce priveste organizarea nuntii. Dar, daca te vei casatori la opt luni dupa ce afli ca esti insarcinata, atunci trebuie sa va pregatiti pentru un astfel de scenariu. Poate ar fi o idee buna sa schimbati data nuntii, astfel incat evenimentul sa aiba loc mai devreme sau mai tarziu, dupa ce va veni pe lume bebelusul si atunci poti sa le faci pe amandoua odata: nunta + botez

4. Cui ii vei spune ca esti insarcinata? Daca sarcina nu este vizibila si nu va fi nici in ziua nuntii, atunci nu trebuie sa anunti pe toata lumea, ci numai pe cei pe cei care iti sunt apropiati. Daca, pe de alta parte, sarcina este vizibila, atunci ati putea anunta pe toata lumea, daca va doriti asta. Astfel nu vei auzi oamenii la nunta vorbind in soapta despre burtica ta.

5. Fii organizata.  Fa-ti scheme si planifica totul in detaliu. Astfel nu vei mai fi atat de stresata de lucrurile legate de nunta si te vei bucura cu adevarat de schimbarile care au loc in viata ta, acum ca stii ca vei deveni mama. Si nu uita sa ceri ajutorul daca nu te poti ocupa singura de tot. Tu spune-le celor care te ajuta de ce ai nevoie, ce iti doresti, iar ei cu siguranta se vor oferi sa te ajute cu tot ce le ceri. 

6. Nu uita sa ai grija de tine si de sanatatea ta si a copilului care va veni pe lume.  Organizarea nuntii poate fi oricum stresanta. In plus, trebuie sa va pregatiti si pentru venirea pe lume a bebelusului. Cu toate astea, nu uita sa ai grija de tine si de copilul vostru. Odihneste-te, hraneste-te, hidrateaza-te, incearca sa nu iti faci griji, bucura-te de perioada aceasta din viata ta, relaxeaza-te. Totul va fi bine.

8. Alege meniul cu grija. Daca stii ca nu poti consuma ceva in ziua nuntii, avand in vedere ca esti insarcinata, ai grija sa anunti lucrul acesta astfel incat mancarea pe care o vei consuma la nunta sa fie ceea ce trebuie pentru tine.

9. Si nu in ultimul rand bucura-te. Vei fi mama, iar asta este pur si simplu minunat. Vei vedea ca la final totul va fi bine.

Suport clienti LUNI-VINERI: 10:00 – 18:00

0722 775 416 0771304781 contact@invitatiioriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!