Cum poti sa alegi invitatiile perfecte pentru botezul copilului tau?

Cum poti sa alegi invitatiile perfecte pentru botezul copilului tau?
 

 

  1. 1.      Tine cont de tematica botezului

Tematica botezului micutului sau micutei tale, este cea care va dicta restul accesoriilor care sunt incluse în eveniment. De aceea poti alege o tematica eleganta sau una specifica pentru copii, ori o tema neobisnuita, care sa te reprezinte. Indiferent de decizia ta, vei construi o petrecere frumoasa, de care îti vei aminti întotdeauna. Invitatiile pentru botez trebuie sa reprezinte ideea pe care o ai si sa fie în acord cu ceea ce planifici. Poti comanda invitatii cu personaje de desene animate, cu fluturi cu flori sau de ce nu, cu poza bebelusului tau.

  1. 2.      Este fetita sau baietel Si ce mesaj poti alege pentru a se potrivi cu ceremonia?

Un alt aspect de care poti tine cont atunci când decizi design-ul invitaiilor pentru botez, este cel legat de mesajul scris. De asemenea, poti decide textul si în functie de sexul copilului. Vei scrie cu siguranta informatii despre locatie sau ceremonie în sine, dar vei si transmite emotiile legate de bucuria momentului respectiv. O bucurie împartasita impreuna cu oamenii dragi, poate sa fie cu adevarat ceea ce vrei sa obtii .

  1. 3.      Culorile sunt foarte importante

 Este importanta culoarea predominanta a ceremoniei si decorului ales. Poti sa preiei aceasta culoare si sa o folosesti si în design-ul invitatiilor tale. Culoarea se pune în evidenta prin cartonul în sine sau prin  tipul de font ales, ori prin diverse tipuri de accesorii care  impodobesc invitatia.  Astfel, poti sa te bucuri de un design care implica o funda mare colorata, un ciucure din satin sau un carton satinat sau mat.

  1. 4.      Design-ul trebuie sa fie în acord cu botezul pe care îl organizezi

În functie de tematica si de locatie, vei putea sa alegi si modul de prezentare a invitatiei. De exemplu, daca ai un botez foarte elegant, atunci plicul invitatiei trebuie safie în acord cu ceea ce exprimi. Daca vrei o invitatie funny, ea poate sa fie perfecta pentru un botez cu tematica Minnie Mouse sau baloane colorate.

Este important asadar sa alegi potrivite pentru tine si ideea ta despre eveniment. Pentru a putea comanda invitatiile specifice acestui moment unic din viata ta.

Suport clienti LUNI-VINERI: 10:00 – 18:00

0722 775 416 0771304781 contact@invitatiioriginale.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!