x

Aboneaza-te la NEWSLETTER si primesti IMEDIAT pe email

Un voucher de 20 lei DISCOUNT

Profita de Oferta! Campanie valabila 24h!

Afla PRIMUL despre campaniile de reduceri ale magazinului online Invitatii Originale!

* Informatiile tale vor fi folosite exclusiv in scopul acestui newsletter si nu vor fi dezvaluite.

** Toate newsleterele Invitatii Originale includ optiunea pentru dezabonare

PLATA SE FACE RAMBURS LA LIVRARE!

Pentru comenzi si informatii:

contact@invitatiioriginale.ro

0314056567
0314255934

L-V 10:00-18:00

S 10:00-14:00


Newsletter

Testimoniale

Ce spun clientii nostrii:

Parerea clientilor
Sunt foarte multumita!

Am primit astazi invitatiile pentru botezul baietelului nostru si sunt mai frumoase decat ne asteptam ! Va multumim tare mult pentru tot.

Anita Ungureanu (Bucuresti)) (4 aprilie 2014)

Au sosit invitatiile pentru botezul fetitei noastre si sunt superbe! Va multumim din foarte mult pt rabdare si rapiditatea realizarii produselor.

Oana Andreea (Slanic Moldova) (4 mai 2015)

Buna ziua! Astazi a primit invitatiile comandate pe siteul dvs. Va multumim frumos. Sunt exact asa cum ni le-am dorit! Vom apela la dvs si pentru plicurile de bani si marturii! Multumim pentru voucher!

Alina Bucium – Bucuresti (7 aprilie 2014)

Astazi am primit coletul cu produsele comandate la dvs. Va multumim mult pentru rapiditate. Sarbatori fericite va dorim!

Elena Mihaescu – Bucuresti 12 aprilie 2014)

Buna ziua! A ajuns ieri comanda, chiar cu o zi mai devreme decat credeam ca vor sosi. Va multumim frumos pentru seriozitate si atentia cu care va tratati clientii! Sunteti chiar profesionisti!

Elena Porumoiu –Onesti (10 iunie 2015)

Buna ziua! Plicurile de bani si meniurile si numerele de masa comandate au ajuns la timp acasa prin curier si sunt exact asa cum mi le-am dorit.

Ilinca– Comuna Barcanesti, sat Tatarani ( 18 iunie 2014)

Buna ziua! Am primit astazi invitatiile de nunta& botez comandate la dvs. si am ramas placut surprinsa de calitatea materialului si de promtitudinea onorarii comenzii. Ne-ati intrecut asteptarile. Sunt mai frumoase in realitate! Felicitari inca o data pentru felul in care va faceti treaba!

Cristina Pogacean – Giroc (29 iunie 2014)

Astazi a venit curierul cu marturiile de nunta pe care le-am comandat pe site. Sunt incredibil de frumoase. Multumim din suflet pentru colaborare. Cu siguranta, va vom recomanda tuturor prietenilor nostril care se vor casatori. O zi minunata va dorim.

Anca Dinca – Buzau (25 iunie 2015)

Buna ziua, am primit vineri invitatiile, exact asa cum ne-ati promis. Va multumim ca sunteti seriosi si promti.

Claudia Oancea – Bacau (29 iunie 2015)

Ieri mi-au sosit invitatiile. Si trusoul de botez pe care le-am comandat in urma cu 3 zile. Va multumim pentru ca va respectati termenele.

Adrian Dumitru – Chiajna (14 iulie 2015)

Am primit invitatiile si plicurile de bani! Sunt mai frumoase ca in pozele de prezentare afisate. Va multumesc mult pentru tot. Mi-a fost initial teama sa le command online insa a meritat O sa va recomand fara ezitare.

Raluca Carstea– Brad (28 iulie 2014)

Astazi ne-au sosit invitatiile si plicurile de bani. Culoarea scrisului este exact ca pe site, tiparirea fara greseala. Multumesc echipei Invitatii pentru seriozitate! Si multumim pentru voucher. Il vom folosi cu siguranta la botez.

Andreia Turcu – Cluj (2 august 2015)

Va multumim pentru buna colaborare. Sunteti cu adevarat profesionisti

Ana Barbu – Bucuresti ( 7 august 2014)

Ieri a sosit curierul cu invitatiile noastre. Cu toate ca am avut mari emotii san u fie vreo greseala….am fost foarte placut surprinsa de colaborarea cu dvs. Invitatiile sunt mai frumoase decat ma asteptam. Materialul este de calitate si scrisul fara nici o greseala de redactare Multumesc pentru tot!

Mara si Cristian Popescu – Cugir ( 15 august 2015)
Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

SCOPUL

Termenii si conditiile generale de vanzare (TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre societate prin intermediul magazinului virtual

 www.invitatiioriginale.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

In acest TCGV, urmatorii termeni vor insemna:

• "Cumparator": persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.
• "Vanzator": societate comerciala, SC Perfect Marriage SRL, avand sediul social Dobroesti, jud Ilfov, str. Caisului nr 12B 

• "Produse si Servicii": orice produs si/sau serviciu care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.
• "Comanda": un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
• "Contract": o Comanda confirmata de catre Vanzator.
• "Drepturi de proprietate Intelectuala" (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
• "Specificatii": toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe siteul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
2) Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
3) TCGV

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand Vanzatorul confirma verbal (telefonic) data de livrare a comenzii (dupa ce cumparatorul isi exprima in scris Acordul de Tipar) si se emite factura fiscala aferenta.

Vanzatorul nu considera in nici un alt moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

VALABILITATE

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

 

EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

4.1 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
4.2 Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre Vanzator conform fiselor/siturilor de prezentare ale Producatorilor. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform informatiilor primite de la Producatori, pentru ca produsul sa fie cat mai bine si real prezentat ca si caracteristici.


4.3 Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica "contact". Vor fi excluse din site, Blog si pagina de facebook, sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau sucontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii , cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea SC PERFECT MARRIAGE SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

CONFIDENTIABILITATE - PUBLICITATE

Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, incluzand fara a limita comanda, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

TERMENE & PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

Termenul de finalizare, daca nu este modificat de Vanzator prin anuntarea Cumparatorului, este de 30 de zile de la plasarea comenzii.

FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Invitatiile achizitionate prin intermediul sitului se livreaza NEASAMBLATE

Pentru PRODUSELE achizitionate de la SC PERFECT MARRIAGE SRL se poate opta pentru asamblarea contra cost, pretul acestei operatiuni fiind de 0.59 lei/buc (inclusiv TVA).

LIVRARE & TRANSPORT

Livrare

Vanzatorul se obliga ca in termenul comunicat pe mail dupa exprimarea acordului de tipar sa expedieze Bunurile si Serviciile comandate prin Fan Courier sau prin Posta (in localitatile aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat) catre Cumparator.

Taxa de expediere a comenzilor este de 18.95 lei prin curier (in localitatile aflate in aria de acoperire a FAN COURIER) si 15 lei prin POSTA. Pentru comenzile cu o valoarea mai mare de 250 lei, taxele postale sau de curierat vor fi gratuite.
Taxa de plata ramburs este de 4.95 pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei si 9.95 pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 lei.


Comenzile pot fi, de asemenea ridicate si de la sediul nostru daca ne solicitati acest lucru.

 

Transport - Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

Servicii la fata locului
Vanzatorul poate asigura, la solicitarea expresa a Cumparatorului– servicii constand in descarcarea, instalarea, pornirea si acceptarea livrarii. Aceste servicii vor fi negociate direct intre Vanzator si Cumparator, in ceea ce priveste pretul, conditiile de plata si conditiile de furnizare a acestora.

ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile in termen maxim egal cu termenul de executie al Comenzii, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni. De asemenea, Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

MARFURI EXCEDENTARE

Orice marfuri livrate in exces fata de cantitatea prevazuta in Comanda pot fi refuzate de catre Cumparator in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.

TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, aceste nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista in document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Nu ne asumam resposabilitatea pentru informatiile referitoare la stocuri primite de la furnizori. In cazul in care un produs apare ca fiind pe stoc, iar dupa preluarea comenzii suntem anuntati de furnizori ca produsul nu mai este pe stoc, acest lucru va fi comunicat clientului. Optiunele oferite clientului sunt:

Dupa comunicarea termenului de punere la dispozitie a produsului care lipseste din stoc, clientul poate opta sa astepte intrarea in stoc a produsului sau daca termenul de intrare in stoc este prea mare sau reprezinta un inconvenient, clientul poate opta pentru un alt produs de pe site.

Valoarea maxima a obligatiilor acestui site fata de clienti in  cazul nelivrarii sau livrarii necorepunzatoare, este egala cu valoarea sumelor incasate de la client pentru produsele respective.

ASAMBLARE

 Produsele pentru care nu s-a optat pentru serviciul de asamblare, vor fi livrate neasamblate.

MACHETARE

Dupa lansarea comenzii, in 24-48h, veti primi macheta invitatiei personalizata cu textul si datele trimise de comparator.

Personalizarea invitatiilor se face la imprimante cu jet.

Din acest motiv, nu putem tipari cu auriu si argintiu.

Dupa primirea machetei, textul trebuie citit cu atentie maxima, in special la nume, date si diacritice. Orice modificare doriti sa faceti o trimiteti pe mail

(dati REPLAY la mailul primit de la noi). Puteti face modificari ori de cate ori este nevoie pana cand textul este asa cum va doriti. Cand nu mai sunt modificari de facut ne trimiteti pe mail Bun de Tipar.

Dupa confirmarea bunului de tipar, responsabilitatea vis a vis de corectitudinea textului apartine in exclusivitate clientului!

 Care sunt solutiile daca exista vreo greseala de tiparire?

Daca exista o greseala de tiparire din vina noastra  (textul tiparit pe invitatie difera fata de ultima macheta pe care clientul si-a dat acordul de tipar), invitatiile vor fi retiparite pe cheltuiala noastra iar clientul nu va trebui sa mai plateasca nimic.

Firma nu poate fi trasa la raspundere pentru realizarea defectuoasa a unei comenzi decat in limita valorii comenzii respective. Acest lucru inseamna fie returnarea sumei achitate fie refacerea comenzii.  Suma va fi returnata in termen de maxim 30 de zile fie pe card fie numerar. Suma va fi insa returnata numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite si numai prin Fan Courier la adresa Jud Ilfov, comuna Dobroesti, str Caisului nr 12B

Daca eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client, sau daca eroarea exista pe macheta pe care clientul si-a dat Bunul de Tipar, acesta va achita suma aferenta noii comenzi inclusiv transportul.

Invitatiile de pe site-ul nostru sunt produse de serie si nu se pot descompleta. Acest lucru inseamna ca in cazul in care s-a strecurat o greseala pe macheta pe care clientul si-a dat Bunul de Tipar, firma noastra nu poate sa va puna la dispozitie doar cartoanele de scris. Va trebui sa achitati inca o data pretul invitatie plus tiparirea si transportul.

CONFIDENTIALITATE

Pentru a va putea procesa comanda, este necesar sa ne furnizati datele personale: nume si prenume, adresa si nr de telefon, email, CNP sau serie si nr de CI pt facturare.

Aceste informatii vor fi folosite pentur procesarea si personalizarea comenzii, pentru exepeditie si facturare.

Accesarea www.happycards.ro inseamna acceptul utilitatorilor sitului ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de noi cu respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 667/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrare datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic precum si a Ordonantei nr 130/2000 privind Protectia Consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta:

 

a) In cazul produselor nepersonalizate:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dumneavoastra in scris pe mail contact@invitatiioriginale.ro sau prin posta la adresa:

S.C. PERFECT MARRIAGE  SRL, Dobroesti,  loc. Fundeni, str. Caisului nr 12B, jud. Ilfov, Cod Postal  077086

 

In situatia mentionata mai sus, dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

 

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de consumator.

Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

 

Returnarea produselor se va face la urmatoarea adresa:

S.C.  PERFECT MARRIAGE SRL, Dobroesti,  loc. Fundeni, str. Caisului nr 12B, jud. Ilfov, Cod Postal  077086 de luni pana vineri, intre orele 10:00-18:00.

S.C.  PERFECT MARRIAGE SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre dumneavoastra a contractului, in cazul in care prevederile de mai sus au fost respectate.

b) In cazul produselor personalizate:

Consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate

LITIGII

In caz de litigiu vom depune toate eforturile pentru a incerca o rezolvare amiabila a neintelegerilor in termen de 30 de zile de la inregistrarea reclamatiei la punctul de lucru al S.C. PERFECT MARRIAGE S.R.L.

In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul de 30 de zile competenta solutionarii reclamatiei va apartine instantei judecatoresti din sector 3.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, numite prevederi nu vor fi aplicate si Partile de vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.